PET-urile dispar în 800 de ani, pentru că nu sunt biodegradabile. Nesimţiţii, niciodată!, deşi, sunt biodegradabili.

luni, 12 iulie 2010

Romania la Terra Madre Balkans - 2010

ONG-urile există, de regulă, pentru că cineva nu poate sta liniştit şi "se bate" pentru o idee. La Turda, pentru ideea de a mânca încet, dar, sănătos, se bate Marta. Informarea şi Comunicatul de presă primite astăzi, vorbesc despre recunoaşterea muncii ei, şi, implicit, a noastră, a celor implicaţi în activitatea SlowFood Turda, la nivel internaţional.
Dragi colaboratori,
Am onoarea de a va transmite un comunicat de presa (tradus) parvenit de la biroul central Slow Food International, in legatura cu evenimentul Terra Madre Balcani.
Delegatia Romaniei va fi compusa din 30 de membri de la toate convivia din tara, dintre care 6 persoane de la Slow Food Turda. Delegatia noastra a fost invitata sa prezinte programele educationale desfasurate in Romania si in Europa precum si sa modereze atelierul de educatie a gustului, si toate astea datorita recunoasterii muncii noastre din acest sector educativ.
V-am atasat si pliantul evenimentului.
Va stau la dispozitie daca aveti nevoie de mai multe detalii si voi reveni cu un rezumat dupa intoarcerea din deplasare.
O saptamana frumoasa sa aveti!
Şi adaugă două documente, cel în engleză şi traducerea lui în română.
Să vedem ce ne va povesti la întoarcere!

3 comentarii:

  1. Bravo Marta! Arata lui Indrei ce a avut si a pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nam auzit de astia la turda. Unde au localul?

    RăspundețiȘtergere
  3. # Anonimi: SlowFood nu are un "local" pentru că nu este o berărie, ci, un ONG, adică, o organizaţie care nu papă bani de la buget.
    Apoi, Marta nu face în ciuda nimănui!
    Ea ne ajută să înţelegem că e mai bine să mâncăm mai încet, produse naturale, dacă vrem să fim mai sănătoşi!

    RăspundețiȘtergere