Va trimit atasat un comunicat referitor la deplasarea unei delegaţii a asociatiei noastre in Ungaria la eveniment Slow Food.
La intoarcere va voi trimite si un rezumat post eveniment.
Un weekend fain va doresc,
Pozsonyi Márta, Slow Food Turda, Convivium Leader
Slow Food Turda pentru a doua oara in Ungaria la Nyiregyhaza
In zilele de 17 si 18 septembrie membri Slow Food Turda vor lua parte pentru a doua oara la evenimentul international “Arome unguresti” desfasurat la Complexul muzeal Sosto langa Nyiregyhaza in Ungaria.

Echipa Slow Food Turda este compusa din familia Kepes care va duce la eveniment o diversitate foarte mare de produse apicole, familia Duma care va prezenta uleiul de floarea soarelul presat la rece si Marta Pozsonyi care va pregati pentru participanti Friptura de Turda, ca de obicei fiind produsul vedeta din Turda insa nu va lipsi nici ceapa rosie de Aries in cununi, impletita de Nagy Maria din Plaiesti.
Pentru delegatia turdeana acest eveniment este important si pentru parteneriatul pe care il dezvolta cu Slow Food Tokaj, Slow Food Budapest, Slow Food Penyige si Slow Food Debrecen, parteneriat care pe langa colaborarile si schimul de experienta in cadrul programului educativ pentru copii dezvolta acum si partea de schimb de experienta cu producatorii. Este insa si o mandrie de a fi reprezentantii Slow Food din Romania.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu