PET-urile dispar în 800 de ani, pentru că nu sunt biodegradabile. Nesimţiţii, niciodată!, deşi, sunt biodegradabili.

miercuri, 18 aprilie 2012

Masa critică la Turda

Dacă Parisul merită o liturghie, Turda merită o masă critică! După Să dăm o masă critică Turzii, îţi vine să te întrebi: ce mai vrea ăsta, iară?! E clar că-i ne-bun: vrea să nu dai foc la Durgău, să nu înjuri cu nesimţire în centru, să nu treci cu macaraua peste oameni şi maşini, să i se dea restul corect, ... După ce şi-a făcut câinele blogger celebru, acum, mai vine şi cu bicicleta!?

Biciclete nu creează probleme în trafic!
Maşinile o fac, contribuind totodată la poluarea fonică şi a aerului.
Haideţi, cât mai mulţi,
vineri, 27 aprilie, la orele 18, la intrarea în Parcul Central din Turda!
Să ne adunăm şi să formăm prima masă critică din Turda,
pentru a transmite împreună mesajul
noi nu blocam traficul, ci facem parte din trafic.

Întrebare: Ce mai vrea acesta?! Apud wikipedia: Masa Critica este o plimbare in masa cu bicicletele, o sarbatoare a mersului pe bicicleta. Are loc de obicei in ultima zi de vineri a fiecarei luni, in peste 500 orase de pe glob. Masa Critica nu este condusa de nimeni si nu are nici un mesaj oficial, cu toate ca este in general inteleasa ca un efort de a promova mijloacele alternative de transport (nemotorizate). Masa critica are loc in ultima vineri a fiecarei luni.
Răspuns: documentează-te şi lămureşte-te, cum e pe la Tg. Mureş, Braşov, Bucureşti, Sibiu, Codlea, Oneşti, Iaşi, ... şi la Braşov! De mai mulţi ani, deja!


        


Faceţi-vă timp ca să veniţi. Subsemnatul am un program lejer: de luni ora zero până duminică ora douăş'patru. În rest, fac ce vreau! Deci, eu vin! Tu, bere?! Semnează: Zamfir POP - membru fondator AEFC

2 comentarii: